Se scumpește gunoiul la Constanța! Polaris dă vina pe taxa de mediu

1390
2
Se scumpește gunoiul la Constanța! Polaris dă vina pe taxa de mediu - masinapolaris11456067142-1483437549.jpg

Articole de la același autor

Începând de la 1 ianuarie 2017, compania Polaris M Holding este obligată să majoreze tariful serviciului de salubrizare la toate punctele de lucru deoarece a intrat în vigoare legea nr. 384/2013 care instituie taxa de mediu în valoare de 80 de lei, aplicată pe tonă de deșeu inert și nepericulos depozitată la depozitul de deșeuri nepericuloase.


"Achitarea taxei de mediu este o obligație legală, aplicată la nivel național tuturor cetățenilor, agenților economici și instituțiilor publice prin intermediul operatorilor de salubrizare. Procedura de aplicare a noii taxe este următoare: taxa de mediu va fi inclusă în tariful de salubrizare, operatorul de salubrizare colectează taxa, plătește operatorul depozitului de deșeuri nepericuloase (taxa de depozitare plus taxa de mediu), pentru că în final, depozitarul să vireze integral taxa de mediu Administrației Fondului de Mediu. Introducerea taxei de mediu are drept consecință majorarea tarifului de salubrizare fără ca Polaris să obțină beneficii financiare în urma aplicării acestei taxe", explică reprezentanții Polaris.


Aceștia susțin că singura calitate pe care-o deține Polaris în cadrul acestui demers este de simplu intermediar în încasarea unei taxe fiscale. Obiectivul final al aplicării taxei îl reprezintă virarea acesteia la Administrația Fondului de Mediu, prin intermediul căreia se reîntoarce, astfel, la Guvern, la inițiatorul taxei.


Comentează știrea

Cetatean
3 ianuarie 2017
Mizerie cat cuprinde și se mai scupeste, ce ?

Se scumpesc, ce : mizeria și gunoiul ? POLARIS-lui chiar nu-i este RUSINEEEEEE, că tot orașul CONSTANȚA, este o imensă groapă de gunoi și primăria plus consiliul local, nu fac absolut nimic pentru curățenia și igienizarea orașului nostru european, care oraș de la regii DECEBAL, BUREBISTA..... și până în zilele noastre, a fost numai în EUROPA ?!

europeanu
3 ianuarie 2017
Hotii din primarie

probabil ca titisor nu mai are bani in parnaia americana.Iar hotul de fagadau nici nu se gandesta sa rezilieze contractul banditesc.Contract care cocoseaza constantenii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3138 secunde