Se schimbă seriile de polițiști cu misiuni în Bulgaria și Ungaria

716
Se schimbă seriile de polițiști cu misiuni în Bulgaria și Ungaria - seschimba-1470588429.jpg
Polițiștii români au terminat cu succes misiunea desfășurată în patru stațiuni turistice din Bulgaria. Timp de o lună, aceștia au acordat sprijin și au consiliat peste 2.300 de români care au ales să-și petreacă vacanța pe litoralul Bulgariei. 


De asemenea, acțiuni ale polițiștilor români și maghiari se desfășoară pentru prevenirea faptelor ilegale specifice sezonului, atât în România, cât și în Ungaria. 


În Bulgaria, s-a acționat în stațiunile turistice Albena, Nisipurile de Aur, Balcic și Nessebar. Misiunile în aceste stațiuni se desfășoară în două serii a câte opt polițiști, în perioada 1 - 31 iulie, fiind con-tinuată în perioada 1 - 31 august, în fiecare dintre cele patru stațiuni acționând câte doi polițiști români. 


Polițiștii români selecționați pentru a desfășura activitatea în Bulgaria au fost atent instruiți și pregătiți pentru a-și îndeplini cu succes misiunile încredințate, un criteriu obligatoriu de selecționare fiind acela de a fi buni vorbitori de limbă bulgară. 


Este al șaptelea an în care se organizează asemenea misiuni, activitățile anterioare bucurându-se de apreciere din partea turiștilor români care au avut astfel posibilitatea de a se adresa direct poli-țiștilor români pentru soluționarea unor probleme, deși se aflau pe teritoriul altui stat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4806 secunde