Se schimbă condițiile de eliberare a permiselor pentru motocicliști

417
1
Se schimbă condițiile  de eliberare  a permiselor pentru motocicliști - versopermisdeconducererosursa010-1345655804.jpg
Persoanele care doresc să intre în posesia unui permis de conducere a motocicletei ar putea susți-ne de la 1 ianuarie 2013 și o probă practică în traseu, potrivit unui proiect de hotărâre lansat în dezbatere publică pe pagina web a Ministerului Administrației și Inter-nelor.

"Modificările propuse creează cadrul normativ pentru operaționalizarea prevederilor Ordinului mi-nistrului Administrației și Internelor nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obținerea permisului de conducere referitoare la verificarea comportamentului în trafic a candidaților la obținerea permisului de conducere din cate-goria A și A1, începând cu data de 19 ianuarie 2013", se precizează în nota de fundamentare a proiectului Hotărârii Guvernului pentru modificarea Regulamentului de aplicare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1391/2006.

Potrivit proiectului, examenul pentru obținerea permisului de conducere va consta într-o probă teoretică, o probă practică de conducere în poligon, pentru vehiculele din categoria A și subcategoria A1 și o probă practică de condu-cere a autovehiculului în traseu, corespunzătoare categoriei de permis solicitat. 



Comentează știrea

cta
23 august 2012
ceva conditii si pt carute

cand va reusi o ,minte luminata, sa scoata bombele de pe sosele? carutasii care nu au nici 4 clase , dar sunt participanti la trafic?

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 Iunie 2012
Stire din Cultură-Educație : Paradă Moto la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4441 secunde