Se mărește parcul auto al Serviciului de Ambulanță Județean

234

Articole recomandate

Astăzi, de la ora 11.00, în parcarea de la Consiliul Județean Constanța, va avea loc prezentarea noilor mașini de ambulanță ce vor intra în dotarea flotei județene. Drept urmare, începând de azi, Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța va avea cu 13 mașini mai mult, iar Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) va beneficia de patru mașini noi.

Cele 17 ambulanțe au fost achiziționate prin Programul POR 2014 - 2020, "Îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențele medicale". Achiziția acestora s-a făcut de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în calitate de autoritate contractantă, atât pentru Ministerul Afacerilor Interne, cât și pentru Ministerul Sănătății.

Toate aceste ambulanțe, care vor intra în dotarea ISU "Dobrogea", dar și cele care vor completa flota SAJ Constanța sunt dotate cu echipamente specifice celor de tip B2 (echipament pentru manevrarea, imobilizarea și transportul pacientului, aparatură/echipamente pentru resuscitare - respirație, aparatură monitorizare-defibrilare-evaluare-administrare medicamente/soluții, materiale sanitare). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5174 secunde