Se lucrează intens la reabilitarea trotuarelor din oraș

Miercuri, 11 Septembrie 2019
233
Redarea trotuarelor pietonilor reprezintă o prioritate pentru Primăria Municipiului Constanța. În acest sens, angajații SC Confort Urban SRL continuă programul de reabilitare a zonei destinate circulației pietonilor în mai multe zone din oraș.


Se intervine pe strada Mihai Viteazu, tronsonul delimitat de strada Traian și bulevardul Ferdinand, unde se montează dale de granit.


Concomitent, muncitorii îndepărtează stratul de asfalt pe sensul de mers dinspre bulevardul Ferdinand.


Pe strada Unirii, între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor, se fixează borduri noi și se pregătește terenul în vederea asfaltării.
De asemenea, Primăria Municipiului Constanța continuă să reabiliteze spațiul aferent unităților de învățământ din oraș. Se decopertează stratul de asfalt pe aleea de acces către Școala Gimnazială Nr. 29 Mihai Viteazul iar în perioada următoare va fi turnat covorul asflatic.


"Facem apel către locuitorii orașului să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări.", anunță Primăria Constanța.


Pagina a fost generata in 0.2331 secunde