Se iau primele măsuri: "Toate cluburile trebuie verificate"

222
1
Se iau primele măsuri:

Articole recomandate

Ședința de urgență la Palatul Victoria a început la ora 13.00. Premierul Victor Ponta a declarat, în debutul ședinței, că își exprimă solidaritatea cu rudele victimelor incendiului din Clubul Colectiv, în urma căruia 27 de persoane au decedat și 184 au fost rănite. 






"Vreau să exprim în numele Guvernului României solidaritatea față de cetățenii străini (...) Suntem în contact cu autoritățile țărilor respective. Dacă se solicită, putem să asigurăm transportul către țara respectivă. Vreau să mulțumesc tuturor liderilor care ne-au transmis solidaritate. Ce ține de o verificare la maximul prevăzut de lege trebuie să o facem ca să evităm asemenea tragedii", a declarat Victor Ponta.



Premierul a cerut ca toate cluburile din Capitală să fie verificate.

"Eu știu că primăria le autorizează, dar vreau să le verificați dvs., să veniți săptămâna viitoare cu planul cu asemenea locuri (...) unde există astfel de situații. Din păcate, în mandatul acestui Guvern este pentru a doua oară când avem o tragedie națională, după accidentul din Muntenegru. Sunt convins că cel de azi-noapte putea fi evitat", a spus Ponta.



Comentează știrea

...
1 noiembrie 2015
zona dacia

verifica cineva si cloaca tiganeasca si gaura de sobolani cu o usita de juma de metru ,,luv""de la dacia si ce se intimpla infiecare saptamana cu sonorul la maxim de nu putem dormii toti locatarii de jur imprejur cu bd-ul blocat de masini parcate alandala si taxiuri fara numar ...intreb si eu???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3363 secunde