Scoasă din orfelinat pentru sex și prostituție

2531
1
Scoasă din orfelinat pentru sex și prostituție - descinderiproxeneti1-1327424514.jpg
Pentru o copilă din Bârlad, ultimele trei luni au fost un calvar: a fost sechestrată într-o locuință din Mangalia, unde a fost bătută, amenințată cu o sabie și obligată să se prostitueze. A reușit, însă, să fugă și le-a povestit totul polițiștilor, care au organizat mai multe percheziții pentru prinderea celor suspectați de proxenetism.

Speriată și vizibil traumatizată, o adolescentă de 17 ani a intrat, duminică, 22 ianuarie, pe ușa Poliției Municipiului Mangalia și le-a cerut ajutorul oamenilor legii. Ea le-a spus polițiștilor că se numește Gabriela Palade și a crescut într-un centru de plasament din Bârlad. În octombrie 2011, l-a cunoscut pe Mustafa Rufat, din Mangalia. Bărbatul a convins-o să vină cu el în sudul litoralului, unde ar fi urmat să se mărite cu fiul acestuia. Fata, încrezătoare că va avea o viață mai bună, l-a urmat. De altfel, ea nu figurează în evidențele Poliției ca fiind persoană dispărută.

A locuit o lună cu mangaliotul și cu fiul acestuia, dar după plecarea tânărului în străinătate, a început coșmarul. Fata a fost sechestrată în locuința acestuia, unde era bătută și amenințată cu moartea dacă refuza să întrețină relații sexuale cu clienții care îi erau aduși. Potrivit polițiștilor, o parte din clienți erau aduși de proxeneți în vreme ce pe alții fata îi agăța de pe DN 39.

Minora le-a mai mărturisit anchetatorilor că, atunci când s-a împotrivit, a fost amenințată cu o sabie și chiar i-au fost arătate mai multe cartușe, spunându-i-se că poate fi împușcată în orice moment.

A doua victimă, găsită în urma perchezițiilor

Ieri dimineață, la ora 6,00, polițiștii din Mangalia, însoțiți de mascați, au descins la adresa indicată de victimă. L-au găsit pe suspect și, în plus, în urma cercetărilor au depistat și un complice, identificat ca fiind Amet Nuri, din localitate. Astfel că a fost percheziționată și locuința acestuia.

Mai mult, polițiștii au găsit, cu ocazia perchezițiilor, și o a doua victimă, care a mărturisit, la rândul ei, că este forțată să se prostitueze.

În locuințele suspecților polițiștii au găsit o sabie, dar nu și pistolul cu care era amenințată adolescenta. Ambii bărbați au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, sub acuzația de lipsire de libertate și proxenetism și urmează să fie prezentați Judecătoriei Mangalia cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit polițiștilor, cei doi bărbați au mai avut probleme cu legea, în trecut.

Comentează știrea

daniel
25 ianuarie 2012
la bulau cu jegurile astea ordinare

sa i ia pe toti boratii astia si nespalatii dreacu de la la bulau cu ei! dar sa le dea ani buni nu sa i tina 2,,,3 luni si gata sa le dea drumul! asa nu rezolva nimic! la bulau la mancare rece la intuneric cu ei macar 5 ani sa vada ca nu e de gluma ,,,ca altfel ei ies si fac iar,,,,magarii!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Dispărută de acasă de trei luni
Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Descinderi la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.3479 secunde