Schimbări posibile la programul Rabla. Ce mașini vor fi primite

556
Schimbări posibile la programul Rabla. Ce mașini vor fi primite - rable-1534600873.jpg

Articole recomandate

Pentru înscrierea în programul Rabla din acest an nu este nevoie de ITP valabil, dar Ministerul Mediului propune, printr-un proiect de ordin, introducerea acestei condiții, începând din 2019, pentru casarea mașinilor.


Cea mai importantă schimbare propusă la programul Rabla 2019 este cea legată de condițiile pe care trebuie să le îndeplinească mașinile pentru a putea fi casate.


Autovehiculele care vor putea fi casate de către persoanele sau firmele care vor dori să beneficieze de sprijin financiar de la stat prin programul Rabla de anul viitor vor trebui să aibă, pe lângă vechimea mai mare de opt ani, inspecția tehnică periodică valabilă.


Potrivit proiectului, anul viitor vor putea fi casate, cu condiția existenței unui ITP valabil și a vârstei de peste opt ani, autoturisme, microbuze, autoutilitare ușoare sau autospeciale/autospecializate ușoare. Acestea vor trebui să fie înmatriculate în țara noastră și să aibă cel puțin componentele esențiale, respectiv motor, transmisie, tren de rulare, caroserie, șasiu, dar și echipamentele electronice de gestionare a funcțiilor autovehiculului și catalizatorul, dacă acestea au fost montate pe mașină din fabricație, informează avocat.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2332 secunde