Scene TERIBILE în CONSTANȚA. Un tânăr și-a înjunghiat doi prieteni, în plină stradă

729
Scene TERIBILE în CONSTANȚA. Un tânăr și-a înjunghiat doi prieteni, în plină stradă - ambulantapozamare1409470327-1424520029.jpg

Articole recomandate

Polițiștii Secției 5 au fost sesizați, azi noapte, prin numărul de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr și-a înjughiat doi amici, în plină stradă. Incidentul s-a petrecut pe strada Brizei, din municipiul Constanța.


La fața locului, polițiștii au stabilit că, între cei doi tineri, ambii în vârstă de 16 ani, din Constanța și un al treilea a izbucnit un conflict spontan, acesta din urmă provocându-le celorlalți doi, mai multe plăgi înjunghiate, cu un obiect ascuțit.

Victimele au fost găsite la locuința unuia dintre ei, fiind transportate de către o ambulanță la SCJU Constanța în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Din primele investigații, polițiștii au identificat un tânăr, în vârstă de 16 ani, bănuit de comiterea faptei, continuând cercetările pentru depistarea sa, iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării, se va face și încadrarea juridică corespunzătoare a faptei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4416 secunde