SCENE ȘOCANTE! O femeie și-a înjunghiat soțul, pentru că acesta nu a votat

1977
SCENE ȘOCANTE! O femeie și-a înjunghiat soțul, pentru că acesta nu a votat - poza1371547414138381680913845101-1538997556.jpg

Articole recomandate

Referendumul pentru familie a stârnit reacții violente într-o familie tradițională din județul Timiș. O femeie și-a rănit soțul cu un cuțit, nu înainte de a-i reproșa că nu a participat la vot, scrie libertatea.ro


Soții s-au luat la ceartă, duminică, după ce au aflat că prezența la vot este scăzută și că referendumul nu va fi validat, notează Opinia Timișoarei. După ce a băut câteva pahare, femeia i-a spus soțului că nu s-a dus la secția de votare. Mai mult, l-a acuzat de ignoranță și i-a reproșat că nu a ascultat de preot.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a răbdat cât a putut și, la un moment dat, i-a dat nevestei câteva palme. Furioasă peste măsură, femeia a pus mâna pe un cuțit și i-a aplicat soțului mai multe lovituri. Scena de groază a fost văzută de cei patru copii ai soților. Aceștia au sunat la 112 ca să ceară ajutor.


Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri, în vreme ce soția sa a fost reținută de polițiști.

Pentru că rănile nu s-au dovedit a fi grave, soțul nu a rămas internat în spital și, după ce a primit îngrijiri, s-a întors acasă la cei patru copii.

Soția sa, în vârstă de 39 de ani, va fi cercetată pentru violență în familie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4005 secunde