€ 4.6605
£ 5.158
$ 4.112

Mai multe ştiri online:

SCENE ÎNFIORĂTOARE! Cum a încercat o tânără să obțină bani de la un șofer care circula regulamentar

Ştire online publicată Duminică, 15 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
O femeie s-a aruncat în fața unei mașini care circula regulamentar. Cascadoria periculoasă a fost făcută în speranța să obțină bani de la șoferul “vinovat”.


Femeia a pândit de pe trotuar momentul în care să sară în fața mașinii. Imaginile surprinse de camera instalată pe bordul autovehiculului arată cum șoferul frânează brusc pentru a evita o tragedie, potrivit DailyMail.


Nu se știe dacă femeia a suferit răni majore în urma impactului, dar videoclipul cu scena înfiorătoare a ajuns pe internet, fiind discutată de mii de internauți.


ATENȚIE!

Deși cazul povestit mai sus s-a petrecut în Rusia, în ultima vreme, aruncatul în fața mașinilor pentru a câștiga bani de pe urma șoferilor este o nouă modă. În cazul unui accident, șoferul ar fi vinovat și dacă ar fi chemată poliția la fața locului, conducătorul auto ar rămâne fără permis și probabil ar avea și dosar penal. Astfel, pietonul “nevinovat” cere o compensație în schimbul tăcerii și toată lumea pleacă acasă fericită, scrie libertatea.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 63568 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Economie
vineri, 7 decembrie Foto : Nu distrugeți compania Oil Terminal din portul Constanța! 2289 vizite, 0 comentarii Nu distrugeți compania Oil Terminal din portul Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1901 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7695 secunde