SCENE DE GROAZĂ. Un bărbat i-a dat foc soției în fața copiilor

258
SCENE DE GROAZĂ. Un bărbat i-a dat foc soției în fața copiilor - masinapolitie-1487250902.jpg

Articole recomandate

O femeie a fost incendiată de soțul ei, chiar sub ochii copiilor. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere dintr-un fast-food. 


Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că, la un moment dat, soții au început să se certe. Totul sub privirile copiilor de 3 și 10 ani, dar și ale celorlalți clienți ai localului.


La un moment dat, bărbatul și-a lovit puternic soția, apoi i-a dat foc. Flăcările au cuprins părul și geaca femeii.


În ajutor i-a sărit mama ei, aflată și ea la masă. Însă bărbatul tot nu s-a potolit, ci i-a mai administrat victimei o lovitură. Apoi l-a luat copilul cel mic și a fugit cu el din fast-food.


Femeia, în vârstă de 30 de ani, a ajuns la Spitalul din Buhuși, apoi a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență Neamț, cu arsuri de gradele II și III la nivelul feței, capului și gâtului.


Agresorul, de 36 de ani, este urmărit penal pentru tentativă de omor. E căutat de polițiștii din Neamț și Bacău. Surse judiciare spun că bărbatul ar fi premeditat fapta, pentru că venise pregătit să îi dea foc soției. Copilul pe care l-a luat cu el când a fugit a fost găsit la unul dintre bunici, potrivit polițiștilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4804 secunde