SCENE DE GROAZĂ LA CONSTANȚA. TAXIMETRIST ÎNJUNGHIAT ÎN GÂT, PE BULEVARDUL TOMIS

2695
UPDATE - Oamenii legii l-au identificat pe atacatorul taximetristului: Cosmin Mihai JITAR, 24 de ani, din Constanța.


UPDATE - La fața locului, au ajuns criminaliștii de la Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța. Oamenii legii ridică probe de la locul incidentului. De asemenea, urmează să se stabilească de la ce a pornit scandalul și cum s-a desfășurat evenimentul. 


UPDATE -  În interiorul barului, agresorul și-a provocat răni în zona pieptului cu un cuțit. La unitatea medicală a ajuns și atacatorul pentru investigații. Din primele informații, victima are 53 de ani. 




O banală cursă cu taxi-ul s-a transformat într-un coșmar pentru un taximetrist din Constanța care s-a ales cu gâtul tăiat. Clientul pe care îl luase de la o adresă din Constanța l-a înjunghiat cu o lamă. Incidentul s-a petrecut, în această dimineață, pe bulevardul Tomis, în zona restaurantului Beirut. Cu ultimele puteri, taximetristul a coborât din mașină și a cerut ajutorul angajaților unui fast-food. Agresorul a fugit și s-a refugiat în barul Bourbon, unde se afla o angajată. În momentul în care individul a intrat înarmat în local, tânăra a fugit și a țipat după ajutor. În scurt timp, la fața locului au ajuns cadrele medicale, dar și mai multe echipaje ale Poliției și Jandarmeriei. Acesta nu s-a lăsat înduplecat și a încercat să îi atace pe medicii SMURD. 


Militarii au intervenit în forță și l-au imobilizat pe agresor. Victima a fost preluată de o ambulanță și transporatată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Criminaliștii fac cercetări în acest caz. 




Oficial: "Astăzi, 27.09.2015 în jurul orelor 08.50 maior Davidencu Bogdan din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța în timp ce se deplasa de la sediul unității către domiciliu a observat la intersecția bulevardului Tomis cu strada Tudor Vladimirescu, un autoturism taxi cu ambele portiere deschise, iar lângă aceasta se afla un bărbat ce prezenta o plagă înjunghiată la nivelul gâtului. De asemenea a observat în imediata apropiere o altă persoană de sex masculin deplasându-se în fugă pe strada Tudor Vladimirescu. Ofițerul a luat măsura de a anunța serviciul de ambulanță și capacitatea operațională de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. Jandarmii și polițiștii ajunși la fața locului au trecut la verificarea zonei iar în urma discuțiilor purtate cu mai multe persoane care se aflau pe stradă s-a constatat că acesta a intrat în localul Burbon, rămânând în clădire, având asupra sa un cuțit luat din barul localului. Jandarmii împreună cu polițiștii au pătruns în incinta localului, imobilizând persoana suspectă. Persoanei înjunghiate i s-au acordat primele îngrijiri medicale de către lucrătorii serviciului de ambulanță sosiți la fața locului fiind transportată la Spitalul Județean Constanța. Făptuitorul a fost preluat de către o echipă a Secție 3 Poliție în vederea continuării cercetărilor",se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Vărsare de sânge, la Mangalia
Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Și-a înjunghiat iubita, din gelozie
Pagina a fost generata in 1.5195 secunde