Scandalul manelistului Dani Mocanu. Fetele obligate să se prostitueze filmau în videoclipuri

36301
4
Scandalul manelistului Dani Mocanu. Fetele obligate să se prostitueze filmau în videoclipuri - danimocanu12-1506518180.jpg
Manelistul Dani Mocanu, "săltat" ieri dimineață de către DIICOT Dâmbovița, sub acuzația de proxenetism și aderare la grup infracțional organizat, era extrem de implicat în rețeaua din care făcea parte. El era cel care se ocupa cu mutatul banilor dintr-o țară în alta. 


Încă din 2016, Dani Mocanu avea nenumărate concerte în Marea Britanie și Irlanda, iar la sfârșitul acestora, pleca cu foarte mulți bani, cu scopul de a aduce valuta acestora în țară fără să bată la ochi.


De asemenea, fetele racolate din România, obligate să se prostitueze în Marea Britanie și Irlanda, erau folosite de acesta în videoclipuri.


Alături de acesta, a mai fost adus la cercetări și fratele său și se vor alătura și ceilalți 11 membri ai grupării. 


În urma celor de 13 percheziții desfășurate ieri dimineață, de către DIICOT Dâmbovița, au fost confiscați 39.850 lei, 1.000 de euro, 15 telefoane mobile și 5 autoturisme utilizate de suspecți. 


Capii rețelei au fost arestați pe 19 septembrie, de autoritățile din Marea Britanie, în urma unei desfășurări de forțe în locuințele și bordelurile acestora. În urma cercetărilor efectuate, cei opt membri au fost arestați, pentru săvârșirea infracțiunilor de conspirație la trafic de persoane, conspirație la proxenetism (controlul prostituției) și conspirație la spălarea banilor. 
Comentează știrea

ix
27 septembrie 2017
pix

Si la noi prin judetul Constanta e plin de proxeneti, militienii nu vor sa faca nimic. Probabil isi iau spaga de la infractorii astia.

Xena
28 septembrie 2017
Dani Mocanu

Partea proasta este că nu i condamnă pe viața ,prea multe vieți distruse din cauza gunoaielor astora

Inchisoare pe viata
28 septembrie 2017
Inchisoare pe viata

Pai cine e de vina, nu presa? Ati facut din aceste ciori analfabete si nespalate vedete. Nu mai dati decat stiri cu ele, si presa scrisa si tv.urile. Ati vrut tiganizarea romaniei, in frunte cu prowc. Si la stiri apareau ciorile.

costica
1 octombrie 2017
Lucrezi în timpul liber!

Oferta extrem de serioasa !Cautam oameni pasionati care doresc sa lucreze pe Internet, part-time sau ca un al doilea loc de munca. Salariu 200 eur. Garantam prin contract plata salariului. Metode de lucru si dovezi de seriozitate dupa primirea codului de reprezentant. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email pacurarucostica1963@gmail com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6725 secunde