€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Scandalul baschetbaliștilor înjunghiați. Dasaev rămâne după gratii!

Ştire online publicată Luni, 24 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Principalul suspect în cazul atacului asupra celor doi baschetbaliști americani de la ACS Cuza Sport, înjunghiați în noaptea de 15 spre 16 septembrie la o terasă din centrul municipiului Brăila, Daniel Gabriel Husein, cunoscut sub porecla de Dasaev, rămâne în arest preventiv pentru 29 de zile, au decis, astăzi, magistrații Curții de Apel Galați, informează Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Curții de Apel Galați, Cosmin Mihăilă, după ce au evaluat cererea, magistrații au respins ca nefondată contestația formulată de inculpat, acesta rămânând în arest.

Pe 18 septembrie, judecătorii Tribunalului Brăila au admis propunerea parchetului și au dispus arestarea preventivă a lui Dasaev pentru 29 de zile, el fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de tentativă de omor calificat, port și folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Dasaev și-a petrecut o noapte, pe 17 septembrie, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, după ce a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7207 secunde