Scandalagiul care a scuipat cadrele medicale din Spitalul Hârșova, anchetat

316
Scandalagiul care a scuipat cadrele medicale din Spitalul Hârșova, anchetat - dosarepenalecovidharsovasursaspi-1585855464.jpg

Articole de la același autor

Procurorii constănțeni au deschis două anchete penale pentru doi bărbați acuzați de zădărnicirea combaterii bolilor.

Unul dintre cei anchetați este un individ din Hârșova, care, pe 30 martie, a ajuns rănit și plin de sânge la Spitalul Orășenesc Hârșova. Acesta era în a 13-a zi de izolare impusă de forțele de ordine când a ajuns la spital, într-o evidentă stare de ebrietate și având o atitudine recalcitrantă la atitudinea personalului.

"În această împrejurare, bărbatul a adresat injurii personalului medical și a scuipat o infirmieră, portarul și un alt angajat al unității", au arătat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.



Potrivit anchetatorilor, șase cadre medicale au intrat în contact direct cu suspectul și i-au acordat îngrijiri medicale, în timpul spitalizării. De altfel, pentru a putea să-l trateze în cel mai scurt timp, având în vedere rănile sângerânde și starea recalcitrantă a bărbatului, acesta a primit îngrijiri medicale, în primă fază, pe scările spitalului.
Ulterior incidentului, cele șase cadre medicale s-au autoizolat până când pacientul a fost testat pentru Covid-19, iar rezultatul a fost negativ. Cazul este în anchetă la Poliția orașului Hârșova.

XXX

Reamintim că în atenția procurorilor este și un bărbat din Mangalia, care s-a prezentat la spitalul din localitate împreună cu fiul său de 13 și a mințit în chestionarul prezentat spre completare că nu ar fi avut contact cu niciun suspect de Covid-19, în condițiile în care soția sa era deja internată în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, fiind confirmată pozitiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5315 secunde