Scandalagiii din stațiunea Mamaia au fost arestați

363
Scandalagiii din stațiunea Mamaia au fost arestați - scandalagiii2-1502808109.jpg
Șapte bărbați au fost reținuți, duminică, după ce au făcut scandal și s-au luat la bătaie cu forțele de ordine pe o plajă din stațiunea Mamaia. Oamenii legii au fost solicitați să intervină după ce bărbații, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au făcut gălăgie în zona Cafe del Mar, deranjând turiștii. În ciuda tentativei celor care administrează plaja de a-i face pe bărbați să înceteze circul, indivizii nu s-au oprit și au început să-l înjure și să-l amenințe pe administratorul plajei. Unul dintre bărbați a scos chiar și un briceag și a zgâriat un polițist la nivelul brațului.

Echipe de intervenție ale Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" Constanța au venit în ajutorul polițiștilor și au imobilizat opt indivizi. Șapte dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța.

Instanța de judecată a decis pentru fiecare din cei șapte bărbați implicați în scandalul din Mamaia măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Ei vor fi readuși și introduși în arestul IPJ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1889 secunde