€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Scandalagii amendați de polițiștii constănțeni

Ştire online publicată Luni, 10 Iunie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Scandalagiii și constănțenii certați cu legea au fost în vizorul polițiștilor, week-end-ul trecut. 


Polițiști din cadrul Secției 2 au acționat, vineri seară, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prin surprinderea și descurajarea intențiilor infracționale ori contravenționale, depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor care, prin comportamentul antisocial, încalcă prevederile legale. 


Astfel, polițiștii au legitimat 70 de persoane, opt dintre acestea fiind conduse la sediul secției de poliție pentru efectuarea de verificări. În urma activității, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.230 de lei, dintre care 11 la Legea nr. 61/1991R, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială,  ordinii și liniștii publice, respectiv șase sancțiuni la O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. 


De asemenea, polițiștii constănțeni au constatat o infracțiune săvârșită de o femeie, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Constanța, care este cercetată sub aspectul comiterii unei infracțiuni de furt. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8974 secunde