SCANDAL PE PLAJĂ, LA MAMAIA. OPT PERSOANE RIDICATE DE JANDARMI. UN POLIȚIST A FOST AGRESAT DE SCANDALAGII

2532
SCANDAL PE PLAJĂ, LA MAMAIA. OPT PERSOANE RIDICATE DE JANDARMI. UN POLIȚIST A FOST AGRESAT DE SCANDALAGII - talhariecatuseinfractor800x44514-1502694867.jpg
Ieri, la ora 15.30, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați printr-un apel 112 că pe o porțiune de plajă din stațiunea Mamaia mai multe persoane de sex masculin se manifestă violent.


În sprijinul polițiștilor au sosit echipe de intervenție ale Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, care au identificat și imobilizat 8 bărbați domiciliați în județul Ialomița.


Inițial, la fața locului a intervenit pentru aplanarea conflictului un polițist din cadrul IPJ Constanța, aflat în timpul liber, care și-a declinat identitatea și ulterior a fost agresat.


Persoanele, cu vârstele între 26 și 58 de ani, au fost conduse la sediul Poliției Mamaia pentru audireri. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.


Ce spun Poliția Constanța


La data de 13.08.2017, ora 15.30, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați, printr-un apel 112, că pe o porțiune de plajă din stațiunea Mamaia mai multe persoane de sex masculin se manifestă violent.

În sprijinul polițiștilor au sosit echipe de intervenție ale Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, care au identificat și imobilizat 8 bărbați, cu vârste între 26 și 58 de ani, domiciliați în județul Ialomița.

Inițial, la fața locului a intervenit pentru aplanarea conflictului un polițist din cadrul I.P.J. Constanța, aflat în timpul liber, care și-a declinat identitatea și ulterior a fost agresat.

Toate persoanele au fost conduse la sediul Poliției stațiunii Mamaia pentru audieri.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9805 secunde