SCANDAL MONSTRU pe bulevardul Tomis

961
SCANDAL MONSTRU pe bulevardul Tomis - 000000000000aaaapol90-1350246606.jpg
Polițiștii Secției 3 cercetează mai multe persoane pentru agresarea unui tânăr care a ajuns în stare gravă la spital. 


Sâmbătă, oamenii legii au fost sesizați, prin apel de urgență, că pe Bulevardul Tomis, în dreptul unei unități de alimentație publică, are loc un scandal între mai multe persoane.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat două grupuri de tineri care, din cauza băuturii, s-au luat la harță. Alin M., de 20 de ani, Alexandru M., de 24 de ani, și Advin A., de 24 de ani, cei trei tineri băuți peste măsură, pe de-o parte, și Claudiu E.I., de 26 de ani, Coralia P.I., de 24 de ani, și Paul P.M., de 25 de ani, de cealaltă parte. O simplă ceartă s-a transformat într-un scandal de proporții. Unul din tinerii aflați sub influența alcoolului l-a lovit cu o sticlă în cap pe Paul P.M. Tânărul a fost transportat de urgență la spital, unde se află internat și în prezent, suferind de multiple fracturi și leziuni.

Toate persoanele implicate în altercație au fost reținute pentru cercetări. Tânărul care l-a agresat pe Paul P. M. este cercetat pentru vătămare corporală, urmând ca, în urma examinării medico-legale, să se stabilească încadrarea juridică a faptei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Lovit cu sticla în cap de un tânăr beat
Pagina a fost generata in 0.9364 secunde