SCANDAL MONSTRU LA UN LICEU! Profesoară căsătorită, suspectată că ar avea o relație amoroasă cu un elev. Părinții copilului au luat foc!

16543
SCANDAL MONSTRU LA UN LICEU! Profesoară căsătorită, suspectată că ar avea o relație amoroasă cu un elev. Părinții copilului au luat foc! - mesajeiubire702x33677093500-1525435318.jpg
Un scandal uriaș a izbucnit la un liceu din Timiș. O profesoară de limba română este suspectată că are o relație amoroasă cu unul dintre elevii săi. Potrivit părinților copilului, totul se întâmplă de jumătate de an.

Mama băiatului este cea care a descoperit totul. Femeia a găsit în telefonul adolescentului sute de mesaje de iubire intre el si profesoara de Limba Română, care are 36 de ani si este căsătorită.

Revoltată, mama a mers și a vorbit cu profesoara, însă aceasta a negat totul. Femeia nu s-a lăsat și a mers să vorbească cu directorul liceului, după care a depus plângere la Inspectoratul Școlar Timiș, scrie opiniatimisoarei.ro.

Mama își dorește ca femeia să nu mai predea în învățământ după cele petrecute. Ea a salvat o parte din mesajele de dragoste dintre baiatul ei și profesoara, mai ales că la același liceu, în urmă cu câțiva ani, o poveste asemănătoare s-a petrecut. Atunci, o profesoară de franceză s-a îndrăgostit de un elev, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 7.0931 secunde