Scandal monstru în județul Constanța

2544
Scandal monstru în județul Constanța - fcaa23bee75741cbcd529e43b234753c.jpg
Un scandal monstru, în care au fost implicate zeci de persoane, s-a desfășurat, vineri noapte, în localitatea constănțeană Mereni. În calea furiei scandaligiilor a căzut și un polițist, care a scăpat întreg doar cu fuga.
Un localnic din Mereni a anunțat, inițial, poliția din localitate, că o mașină ar fi încercat să îl lovească intenționat în timp ce se deplasa pe marginea drumului. Agenții s-au deplasat la fața locului, unde au găsit mașina oprită, în ea aflându-se cinci indivizi aburiți bine de alcool. Polițiștii au început cercetările, însă situația a degenerat rapid. Doi dintre ocupanții autoturismului, Florin Vartolomei și Nicolae Vartolomei, au încercat să-l lovească pe unul dintre polițiști, omul legii scăpând tea-făr doar cu fuga. Pentru a nu cădea în mâna agresorilor, el a fost nevoit să se ascundă într-un magazin. După acest incident, cei cinci bărbați, Florin Vartolomei, Nicolae Vartolomei, Marian Jianu, Vasile Jianu și Marian Cristian Ștefan au plecat spre satul Osmancea.
Nu după mult timp, Florin Vartolomei, cel care l-a alergat pe polițist să-i rupă oasele, a sunat la Poliție reclamând că el și cei patru amici ai săi au fost bătuți măr de 20 de persoane necunoscute, în timp ce se aflau în fața unui bar, al cărui paron este Silviu Ganea.
Văzând că situația degenerează, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din Mangalia, Amzacea și Bărăganu care au constatat că cei cinci bărbați au fost atacați, în fața barului, cu bâte, scaune, sticle, furci și topoare, obiecte banale aflate în dotarea oricărui sătean care se respectă. Două dintre victime, Florin Vartolomei și Vasile Jianu, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale cu multiple răni, cel din urmă fiind internat la secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Constanța.
Scandalul s-a lăsat cu o ploaie de dosare penale, împărțite cu generozitate pentru toată lumea, chiar și pentru doi polițiști, împotriva cărora patronul barului a făcut plângere cum că polițiștii l-ar fi amenințat.
Astfel, cei cinci indivizi altoiți s-au ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, în timp ce patronul barului a depus plângere penală împotriva a doi polițiști pentru purtare abuzivă. De asemenea, oamenii legii fac cercetări pentru a afla identitatea atacatorilor, care vor da cu subsemnatul la parchet pentru loviri și alte violențe cât și pentru vătămare corporală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Aprilie 2011
Stire din Eveniment : Înarmați până în dinți
Marţi, 05 Aprilie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nu plec la alt partid!"
Pagina a fost generata in 0.695 secunde