Scandal la un liceu! Un profesor își poza elevele în vestiar! Cum avea de gând să folosească fotografiile

789
1
Scandal la un liceu! Un profesor își poza elevele în vestiar! Cum avea de gând să folosească fotografiile - politia1427907371143513805514354-1443852697.jpg

Articole recomandate

Scandal la un liceu din București. Profesorul de sport de la Școala nr. 164 din Capitală a recunoscut că a făcut fotografii în vestiarul care ducea spre toaleta unității de învățământ pentru "a-i disciplina pe elevi", potrivit ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu.

"Raportul preliminar arată că domnul profesor ar fi recunoscut că a făcut fotografii în vestiarul dinspre baie și că voia să folosească acele fotografii pentru a-i disciplina pe elevi. O explicație cel puțin surprinzătoare", a afirmat ministrul.

Potrivit acestuia, conform informațiilor reieșite în urma primelor verificări, ar mai fi fost depusă o sesizare la conducerea școlii, dar fără ca reprezentanții unității de învățământ să ia vreo măsură împotriva cadrului didactic în cauză.

"Conform primelor informații a reieșit că trebuie să mai verificăm un aspect: deși au avut sesizări conducerea școlii nu a făcut absolut nimic până nu a venit Corpul de control. Va trebui să vedem de ce conducerea școlii nu a luat măsuri manageriale cel puțin, dacă nu disciplinare, în această situație", a adăugat ministrul.

ISMB a primit o sesizare din partea unui părinte, conform căreia un profesor de sport de la Școala 164 ar fi intrat în vestiarul care ducea spre toaleta unității de învățământ și ar fi fotografiat trei eleve, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

John
4 octombrie 2015
Lucian Blaga

Dar pe Columbeanu de la Liceul Lucian Blaga nici acum nu l-au prins...

Pagina a fost generata in 0.5979 secunde