Scandal la Târgul de Crăciun din Constanța din cauza certificatului verde. "Huliganii au forțat gardul!"

2486
1
Scandal la Târgul de Crăciun din Constanța din cauza certificatului verde.

Articole de la același autor

Scandal la Târgul de Crăciun din Constanța. Constănțenii au luat foc în momentul în care au văzut că au nevoie de certificat verde pentru a putea intra la târg.


Un grup restrâns de bărbați și femei a provocat în urma cu câteva momente un scandal teribil în parcul Arheologic din Constanța. Oamenii nu au ținut cont de copiii care se aflau în Târgul de Crăciun și au forțat gardurile montate de autorități, au dărâmat o parte dintre ele și s-au încăierat cu forțele de ordine.


Nu au ținut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Craciun fără a avea certificatul verde. Nu i-au împiedicat nici privirile speriate ale copiilor prezenți în parc și nici lacrimile acestora. În timp ce ei provocau acest circ și forțau gardurile, constănțenii responsabili așteptau în ordine să intre în parc.


"Huliganii au forţat gardul şi s-au luat la ceartă cu cei care asigură paza parcului. Nu au înţeles că nu se intră fără certificatul verde şi s-au enervat", au declarat persoane care au asistat  la scenă.


"Cu toții trebuie să înțelegem că accesul în Târgul de Crăciun organizat de Primăria Constanța se face în conformitate cu normele legale în vigoare. Mulțumim pe această cale tuturor persoanelor care au dat dovadă de responsabilitate!", au transmis reprezentanţii Primăriei Constanţa.


Comentează știrea

Dan
5 decembrie 2021
Despre integritate in casa spanzuratului

Huligani? Presa de partid este platita la timp?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5489 secunde