Scandal în zona Gării CFR din Constanța. Un bărbat a fost ÎNCĂTUȘAT de polițiști

356
Scandal în zona Gării CFR din Constanța. Un bărbat a fost ÎNCĂTUȘAT de polițiști - politia-1540581781.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat a fost încătușat în această seară în zona gării CFR din Constanța, după ce s-a certat cu politiștii.


La data de 26 octombrie, în jurul orei 20.00, un echipaj de poliție rutieră a fost solicitat în zona Gării C.F.R. Constanța în urma producerii unui eveniment rutier. La fața locului a fost identificat un bărbat, in vârstă de 39 de ani, din municipiul Constanța, care s-a manifestat violent în limbaj la adresa polițiștilor. Deoarece, atitudinea sa recalcitrantă a continuat și după avertismentul adresat de polițiști, acesta a fost încătușat și condus la sediul Serviciului Rutier Constanța pentru luarea măsurilor legale ce se impun.


Potrivit martorilor, un autobuz ar fi acroșat ușor un pieton în zona Gării. Respectivul a intrat în conflict verbal cu șoferul autobuzului. Acesta era un pieton, neimplicat în evenimentul rutier. 


Bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional cu 500 de lei conform art 2, pct 1 din Legea 61/1991. Bărbatului i-au mai fost aplicate două sancțiuni contravenționale, tot la Legea 61/1991 republicată, fiecare în cuantum de 1.000 lei. Totalul sanctiunilor de pe procesul verbal este de 2.500 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3215 secunde