SCANDAL ÎN PLINĂ STRADĂ. Două persoane au fost înjunghiate, la Ovidiu. A fost prins SUSPECTUL!

484
SCANDAL ÎN PLINĂ STRADĂ. Două persoane au fost înjunghiate, la Ovidiu. A fost prins SUSPECTUL! - politiaromana1-1628061802.jpg

Articole de la același autor

Zona piațetei din localitatea Ovidiu a răsunat, marți seară, 3 august, de țipete, iar două persoane au fost înjunghiate în scandalul iscat. Potrivit oamenilor legii, polițiștii au fost sesizați în jurul orei 20.00 de iscarea unui scandal, între mai mulți localnici. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că două persoane, femeie și bărbat, de 32, respectiv 33 de ani, ar fi fost înțepate cu un obiect tăietor - înțepător. Cele două victime au fost transportate la spital, fiind conștiente și cooperante. După producerea evenimentului, bărbatul suspectat de comiterea faptei a fugit de la fața locului.

La scurt timp, polițiștii l-au identificat și condus la sediul unității de poliție pentru audieri, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Din primele informații, se pare că agresorul și victimele se cunoșteau, cei doi înjunghiați fiind soț și soție, iar între familiile agresorului și victimelor sunt o dispută mai veche. La fața locului, la momentul producerii incidentului, a fost prezent și tatăl agresorului, și acesta fiind dus la audieri încă din seara zilei de marți.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4595 secunde