Scandal în Piața Brick din Constanța! Un bărbat a fost înjunghiat

1051
Scandal în Piața Brick din Constanța! Un bărbat a fost înjunghiat - img20181231wa0013-1546273208.jpg

Articole de la același autor

În data de 30.12.2018, în jurul orelor 9.00, polițiștii Secției 4 au fost sesizați de către un bărbat, de 60 de ani, despre faptul că, în timp ce se afla în piața Brick din municipiul Constanța, a avut un conflict cu un alt bărbat, de 51 de ani.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, pe fondul unor conflicte mai vechi, bărbatul de 51 de ani l-a înțepat cu un obiect tăietor-înțepător pe un alt bărbat, de 60 de ani, care ulterior a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru acordarea de îngrijiri medicale, având diagnosticul de plăgi înjunghiate superficiale și traumatism prin agresiune. Victima a fost examinată medico-legal, ocazie cu care s-a stabilit faptul că prezintă leziuni traumatice care necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale, viața nefiindu-i pusă în pericol.

Oamenii legii l-au reținut pe autor pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar astăzi, bărbatul a fost propus spre arestare preventivă,  instanța dispunând măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii Secției 4 au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.899 secunde