Scandal în Piața Balada! Nicoleta Ploscaru, sub control judiciar

2783
3
Scandal în Piața Balada! Nicoleta Ploscaru, sub control judiciar - nicoletaploscaru-1441389891.jpg
Administratora Pieței Balada, Nicoleta Ploscaru, a ajuns, vineri, în fața magistraților Judecătoriei Constanța, după ce procurorii

au decis să o rețină.

Nicoleta Ploscaru este cercetată pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tulburare de posesie. De asemenea, în același dosar este cercetat și un polițist din cadrul Secției 2 Poliție Constanța, Nicușor Bătărigă fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de complicitate la furt calificat și tulburare de posesie. Cei doi au fost plasați sub control judiciar.

Pentru că una dintre chiriașe nu i-a plătit chiria, Ploscaru a decis să își facă dreptate singură, ajutată de alte angajate și un polițist.

"La sfârșitul lunii aprilie 2014, inculpata a pătruns, însoțită de angajatele societății, în standul aparținând persoanei vătămate M.M. din Piața Balada și și-a însușit, fără drept, marfa - bunuri nealimentare în valoare de aproximativ 20.000 de lei - ce se găsea în interiorul standului, aparent în contul chiriei pe care persoana vătămată i-o datora în baza contractului de închiriere pentru stand, marfă pe care ulterior a pus-o la dispoziția unui executor judecătoresc", a declarat procuror Mihai Stanciu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Oamenii legii spun că polițistul a fost cel care a forțat ușa standului cu un levier.

Administratora a încercat să le influențeze pe angajatele sale și să le determine să mintă în fața anchetatorilor. Mai mult, în fața anchetatorilor, femeia a susținut că ușa era deschisă și a luat marfa cu acordul chiriașei. 

Comentează știrea

Mihai
5 septembrie 2015
Oferta

Tot ceea ce dăruim se întoarce mai devreme sau mai târziu la noi. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

cotovanu mihaela
5 septembrie 2015
oferte loc de munca

Doresti un venit in plus?Poti castiga lucrand pe calculator cat vrei de acasa.Cei interesati pot trimite text info la adresa de email [email protected]

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Și-a înjunghiat iubita, din gelozie
Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Jaf de peste 4.000 de lei
Pagina a fost generata in 0.4589 secunde