Căldura mare afectează grav… neuronii!

Scandal cu focuri de armă pentru o mașinuță din Satul de Vacanță

1243
2
Scandal cu focuri de armă pentru o mașinuță din Satul de Vacanță - masinute-1313777734.jpg
Vacanța unor brașoveni la malul mării s-a transformat într-o peliculă de film cu gangsteri și focuri de armă. Dacă totul a pornit de la dorința de distracție, se pare că nu mare a fost distanța până la violență și folosirea unei arme!

Motivul, de asemenea, a fost unul cât se poate de "serios": ocuparea unor mașinuțe din Satul de Vacanță! Nu mai lipseau decât frații Vasea (cunoscuți că-nvârt afacerile din perimetrul respectiv) să intervină în stilul lor caracteristic, pentru ca tabloul violențelor să fie unul complet.

Totul s-a întâmplat la data de 18 august, în jurul orei 22. Polițiștii de la Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la scandalul care a izbucnit între doi turiști și tot atâția angajați ai parcului de distracții.

Totul a pornit de la faptul că cei doi turiști, alături de încă o persoană, voiau să ocupe una dintre mașinuțe, care avea patru locuri, iar angajații insistau ca să mai lase o persoană să mai urce cu ei.

În urma scandalului și a conflictului fizic la care s-a ajuns, mai multe persoane au fost rănite. Mai mult, unul dintre turiști a scos o armă și a tras în direcția unuia dintre rivali, rănindu-l în zona buzei inferioare.

Nicolae Toma, de 23 de ani, din Ploiești, a ajuns la spital cu un traumatism cranio-facial și un traumatism toraco-abdominal, rămânând în internat și ținut sub observație de medici.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că Vincențiu Gheorghe, de 35 de ani, din Brașov, a fost cel care a folosit pistolul cu proiectile din cauciuc, pe care îl deținea legal, rănindu-l astfel pe Alexandru Dumitrof, de 29 de ani, care a suferit o plagă la nivelul buzei inferioare. El a primit îngrijirile medicale de rigoare, dar nu a rămas internat în spital.

Polițiștii au dispus ca arma folosită în timpul altercației să fie reținută pe perioada cercetărilor, urmând ca persoanele implicate să fie cercetate în continuare pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul. Firește, în funcție de zilele de îngrijiri medicale ale victimelor, urmează ca anchetatorii să facă și încadrarea juridică a faptelor de care persoanele care au creat tot acest tărăboi vor fi acuzate.

Comentează știrea

corl3one
20 august 2011
parc vacanta

Nu va faceti griji,nu se va intampla nimic,tiribombele alea sant ale lui Vasea,are el grija sa nu se intample nimic,doar e mana-n-mana cu Militia! Si ce angajati vreti sa aibe un interlop...tot niste jeguri de oameni! Ce se aseamana se aduna !

andreea
22 august 2011
Scandal cu focuri de armă pentru o mașinuță din Satul de Vacanță de Camelia MITRIC

Eram acolo cand s-a intamplat ... dar eu in ambulanta am mai vazut si o femeie ranita iar in articol nu scrie nimic de ea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6111 secunde