SCANDAL cu final tragic la Constanța. Tânăr UCIS CU BESTIALITATE de atacatori!

2340
4
SCANDAL cu final tragic la Constanța. Tânăr UCIS CU BESTIALITATE de atacatori! - 2martierafuiala-1393749738.jpg

Articole de la același autor

Un eveniment la prima vedere simplu s-a sfârșit tragic, azi noapte, pentru un tânăr, de 34 de ani, din localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu. Din primele informații, se pare că două grupuri, aparent rivale, din Mihail Kogălniceanu, respectiv Medgidia, s-au întâlnit, azi noapte, în fața unei discoteci din Cuza Vodă. După ce unul dintre tinerii din Mihail Kogălniceanu a încercat să îi facă ochi dulci unei fete din grupul celor din Medgidia a izbucnit un conflict spontan.


Cele două găști s-au luat la bătaie cu bâte și răngi. După ce lucrurile păreau să se fi liniștit, tânărul care a flirtat cu fata din grupul celor din Medgidia a încercat să se facă nevăzut, să scape de agresori. Planul nu a funcționat, însă, pentru că "echipa" adversă s-a luat imediat după el. Se pare că atacatorii l-ar fi lovit cu mașina, după care l-ar fi înjunghiat. Din nefericire, tânărul și-a dat ultima suflare în drum spre Spitalul Municipal Medgidia.


Comentează știrea

cuza voda
2 martie 2014
sat de tigani

Niste pierde vara din Kogalniceanu s-au intalnit cu alti pierde vara din Medgidia, intr-o comuna cunoscuta ca fiind rau famata, plina de tigani. Au cautat-o cu lumanarea. Daca se dau nume si etnii, lamurim imediat povestea. Inculti, betivi, smecheri si acum, morti. Deci smecheria e mortala.

nistor george
2 martie 2014
astai viata

nu e vorba bai tartache numai de tigani se intampla tot felul de scandaluri asta e ala era mai slab si na tinut la gluma acum unu e in mormant iar celalalt isi pierde tineretea in puskarie nu ca puskaria ar manca oameni dar astai viata

spune cu cine umbli, ca sa-ti spun cum sfarsesti
2 martie 2014
anturajul de ka.kat

Asta inseamna sa ai un anturaj de doi bani. Sfarsesti tragic.

ROMAN
3 martie 2014
pt nistor george

Pai si ce asta e motiv sa dai peste om cu masina, sa-l injunghii si sa-l lasi sa moara ca un caine ? Ca nu tii la gluma ? Prietene, da-mi voie sa-ti reamintesc ca suntem in anul 2014. Dupa cum scrii e clar ca esti de pe-acolo si daca ma uit si la ce vrei sa zici e clar ca esti si tigan. Bai se vede ma ca traiti in cort dupa niste reguli de pe vremea epocii de piatra. Auzi tu la el concluzie, ala nu tine la gluma, celalalt il omoara, asta-i viata, ce sa-i faci. D-aia nu va mai haleste nimeni si d-aia ne uitam urat la voi ca la niste maimute, ca exact asta sunteti. Si ma doare sufletul ca nu ati apucat sa-l cunoasteti pe Antonescu, ca asta v-ar trebui. Pe bune o zic, fara nici cea mai mare urma de regret.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8425 secunde