Scandal cu cuțite și topoare! Polițist bătut și înjurat ca la ușa cortului

877
Scandal cu cuțite și topoare! Polițist bătut și înjurat ca la ușa cortului - fondpolitistibatutisiinjurati-1439402682.jpg

Articole de la același autor

S-au derulat scene de coșmar, marți după-amiază, în localitatea constănțeană Lipnița. Un individ de 43 de ani, din Ostrov, a băut până nu a mai știut de el, iar în momentul în care barmanița i-a spus că nu îi mai dă de băut, s-a dezlănțuit iadul. 


Nicolae Gimba a fost dat afară din local, însă acest lucru l-a înrăit. S-a înarmat cu un topor și un cuțit și a revenit. A agresat-o pe barmaniță și a amenințat-o, însă acesta nu a fost decât începutul. A distrus o mască de chiuvetă, a spart sticle și pahare și a distrus mobilierul. Oamenii din local s-au speriat și au sunat la 112. 


"În apărarea barmanului de ser-viciu a intervenit soțul acesteia, care, în încercarea de a-l scoate pe agresor din local, a fost lovit de către inculpat și amenințat cu acte de violență. În continuare, împreună cu agenții societății de pază, care monitorizează localul public, soțul barmanei a ripostat pentru a se apăra și l-a lovit pe agresor în zona feței, provocându-i leziuni corporale minore, determinându-l să iasă din localul public, inculpatul revenind înarmat din nou cu toporul și cuțitul", a declarat procuror Ciprian Bodu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. 


La fața locului au ajuns, în scurt timp, și polițiștii din localitate, respectiv șeful de post și ajutorul șefului de post. În momentul în care au încercat să îl imobilizeze, Gimba a ripostat și l-a lovit pe Marius Gabriel M. în zona picioarelor, moment în care polițistul a căzut la pământ. Gimba nu s-a potolit și a continuat să îi înjure pe oamenii legii ca la ușa cortului. Individul a ajuns la sediul poliției și a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. 


În urma unei examinări, s-a stabilit că polițistul agresat are nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale. 


Ieri, scandalagiul a fost prezentat procurorilor Par-chetului de pe lângă Jude-cătoria Medgidia, care au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, lovire sau alte violențe și distrugere. Nicolae Gimba a ajuns, ieri, în fața magistraților Judecătoriei Medgidia, iar completul a decis arestarea sa pentru următoarele 30 de zile. Gimba a fost încarcerat în Centrul de Re-ținere și Arest Preventiv Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Iulie 2015
Stire din Monden : SCANDAL ÎN TRUPA IRIS!
Pagina a fost generata in 2.0356 secunde