SCANDAL CU BÂTE și TOPOARE la CONSTANȚA, în KM 5

18071
5
SCANDAL CU BÂTE și TOPOARE la CONSTANȚA, în KM 5 - scandal-1476815084.jpg
Două echipaje de poliție au ajuns de urgență în zona KM 5 din Constanța, în această seară, pentru a aplana un conflict izbucnit între două găști. Puși pe ceartă, scandal și tulburarea liniștii publice, bătăușii înarmați cu arme albe au fost imediat liniștiți de oamenii legii.


UPDATE - Potrivit martorilor oculari, este vorba despre mai mulți rromi din cartierul Medeea, care ar fi venit în Km 5 pentru a-și regla conturile cu "adversarii" de aici. Poliția a intervenit la timp, calmând spiritele încinse. Se pare că nu au existat victime. 


Comentează știrea

Alexandru
19 octombrie 2016
Salutare

Va spun eu ca romania va ajunge o tara de tot cacatul chiar si in top va fi mai rau ca in timpul revolutiei

ion
19 octombrie 2016
...

trebuia lasati sa se omoare ciorile dracu

x man
19 octombrie 2016
adevar sau provocare

Ati vazut sa se intample asa ceva pe timpul lui Dancu? Daca se intampla asa ceva le lua Dancu o spaga de nu le mai trebuiau scandaluri ani de zile!

costica
19 octombrie 2016
Tocmai ai făcut o mare descoperire!

Câștiguri motivante pentru toți!euro din prima luna Preferi să suporți șefii?Fii un învingător!Informația este putere! Bani repede, ușor și comod!Pachet complet pentru câștiguri online! info la: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTub

Vasilică
19 octombrie 2016
Ciorile

Baaa numai ca saturati de banii ? Cat furati si va certati ca fraierii ducetiva la cersit si numai ca umflați atata jegurilor de țiganii !!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9737 secunde