Scandal cu bâte și cuțite. Bătăușii au fost arestați

392
Scandal cu bâte și cuțite. Bătăușii au fost arestați - scandalbatecutitearestati-1429548925.jpg

Articole de la același autor

Un individ a ajuns după gratii, iar un altul a fost arestat la domiciliu, după ce au provocat un scandal în localitatea Ovidiu, au distrus o mașină și au rănit două persoane.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, Sorin Gabriel Todirașcu este acuzat de trei infracțiuni de loviri sau alte violențe, două distrugeri, o violare de domiciliu și o infracțiune de tulburarea ordinii și liniștii publice; amicul său într-ale fărădelegilor, Ionuț Bondarencu, este acuzat de loviri sau alte violențe, distrugere, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice, ambii cercetați în stare de reținere.

Potrivit anchetatorilor, vineri seară, cei doi indivizi, aflați sub influența băuturilor alcoolice, înarmați cu bâte și cuțite, au luat la bătaie trei vecini, cu vârste cuprinse între 23 și 30 de ani; Sorin Gabriel Todirașcu avea un cuțit asupra lui și i-a tăiat pe doi dintre vecini, ambii având nevoie între două - trei zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Victimele s-au refugiat în casă, dar agresorii i-au urmărit și au provocat distrugeri și în gospodăria respectivă.

Mai mult, agresorii s-au răzbunat și pe mașina Volkswagen Bora, ce aparține uneia dintre victime.

Duminică, după analizarea probelor, magistrații au dispus arestarea preventivă a lui Sorin Gabriel Todirașcu, pentru 30 de zile, în vreme ce complicele lui, Ionuț Bondarencu, a fost arestat la domiciliu pentru aceeași perioadă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4781 secunde