Mai multe ştiri online:

Scad pensiile militarilor! Cine a mințit și cine pierde cel mai mult? „Probabil urmăresc selecția naturală!”

Ştire online publicată Miercuri, 21 Martie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Fost militar de carieră, Corneliu Tomescu a semnalat un fapt extrem de grav: pensiile militarilor încep să scadă, în condițiile în care guvernanții au afirmat exact contrariul. 


„Deja au venit decizii de pensie actualizate, multe sunt pe minus: -150 lei, -300 lei, -600lei! Nicio pensie nu va scădea! Așa vorbea la televiziunile partidului olteanca ipocrită. Totul se face cu aprobarea partidului și a penalului din Gratia”, a transmis Corneliu Tomescu. 


Spusele sale sunt confirmate de un alt rezervist, Mitică Sandu: „Azi (n.r. - ieri), am primit decizia. Doar -26 lei, consider că sunt un norocos față de alții”. 


Deci, pensiile au început să scadă, deși ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, declara cu totul altceva… 


Astfel, s-a creat o idee generală: cine mai apără, la ora actuală, interesele militarilor, fie activi, fie pensionari? Mai există structuri? Că de sindicat nici nu poate fi vorba… 


Iată câteva opinii: 


Gorita Taparlea: „Pai cine să aibă grijă de militari? Aceste grupări, șatre și adunături de hoți ordinari, nonvalori, trădători de neam și țară, neica nimeni… acești mafioți și interlopi constituiți în partide politice, în fond grupări de crimă organizată”. 


Mihai Ștefan: „Nu este corect ca după 26 ani de carieră militară să ieșim cu o pensie foarte mică, iar cei care au ieșit în toamnă, cu nici 15 ani vechime, să aibă o pensie destul de frumoasă”. 


Marian Cruceru: „Toți militarii care s-au pensionat înainte de 2005 au rămas cu aceleași pensii după recalculare. Cei pensionați din 2005, după recalculare, au pensii mult mai mari! Nu este normal; probabil că urmăresc dictonul lui Boc: selecția naturală! Și eu am 30 de ani vechime în sistem, 27 de tocit băncile diferitelor instituții de învățământ, iar acum un fost coleg cu mai puțini ani de muncă și studii are dublul pensiei mele (fiind și subofițer). Totul este posibil în România!”. 


XXX 


Militarii trebuie să rămână uniți, iar în rezerviștii au posibilitatea de a adera la Liga pentru apărarea drepturilor pensionarilor militari. 


„La grad, funcție, vechime și condiții de muncă egale, pensii egale, indiferent de anul pensionării”, este deviza ligii reprezentată de Mihai Kellner. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
luni, 18 martie Foto : SIMULARE BAC 2019. Ce subiecte au primit elevii la proba de limba română 17031 vizite, 0 comentarii SIMULARE BAC 2019. Ce subiecte au primit elevii la proba de limba română
Sport
ieri, ora 10:18 Foto : Doliu în sportul constănțean. A murit un mare arbitru 6137 vizite, 0 comentarii Doliu în sportul constănțean. A murit un mare arbitru
Actual
marti, 19 martie Foto : Român "angajat" ca sclav personal pentru fiul unui milionar din Anglia 5292 vizite, 0 comentarii Român "angajat" ca sclav personal pentru fiul unui milionar din Anglia
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 3.5781 secunde