€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

Șase persoane, reținute pentru exploatarea sexuală a mai multor fete și vânzare de droguri

Ştire online publicată Sâmbătă, 29 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Șase persoane din Craiova, bănuite că, în ultimii patru ani, au exploatat sexual mai multe tinere și minore, au fost reținute, joi, de polițiști, după ce, în urma unor percheziții, la domiciliile persoanelor în cauză au fost găsite droguri (cocaină și canabis).

Potrivit IPJ Dolj, din cercetările efectuate a rezultat că, începând din luna mai 2014 și până în prezent, cele șase persoane ar fi racolat, transportat și exploatat sexual mai multe minore și tinere, atât în localități din județul Dolj, cât și în străinătate, respectiv în Germania și Austria.

În urma perchezițiilor efectuate joi de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT - ST Craiova, oamenii legii au identificat și ridicat în vederea cercetărilor 6 bile cocaină, 25 grame canabis, 6 telefoane mobile și diferite înscrisuri.

În urma administrării probatoriului, procurorul de caz din cadrul DIICOT- Serviciul Teritorial Craiova a emis ordonanță de reținere pe numele a șase persoane, acestea urmând a fi prezentate instanței cu propunere de arestarea preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism și deținere și vânzare fără drept de droguri de risc și mare risc.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, a menționat sursa citată. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8147 secunde