Șase mașini implicate în două accidente la intrare pe Autostrada Soarelui

690
Șase mașini implicate în două accidente la intrare pe Autostrada Soarelui - accidentautostradaa17august-1321952402.jpg
Șase autoturisme au fost implicate în două accidente rutiere ce au avut loc, în această dimineață, la intrarea pe Autostrada Soarelui. Totul s-a întâmplat din cauza neatenției și a neadaptării la condițiile de drum, precum și a vizibilității reduse, spun oamenii legii de la Poliția Autostrăzi.

Potrivit inspectorului Ion Ilinca, de la Poliția Autostrăzi, în această dimineață, din cauza ceții care a dus la reducerea vizibilității sub 100 de metri, dar și a conducătorilor auto care nu au înțeles că trebuie să adapteze viteza la condițiile de drum, au avut loc două accidente rutiere, într-un interval de mai puțin de jumătate de oră.

Primul accident a avut loc la ora 7,56, la Km 160 de pe A2, unde se află o curbă ușoară, iar carosabilul umed era acoperit cu material antiderapant, care impune reducerea vitezei. Două autoturisme s-au lovit, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, din accident rezultând avarierea mașinilor, rănirea ușoară a două persoane, dar și distrugerea parapetului autostrăzii.

La aproximativ 20 de minute, din cauză că unul dintre autoturisme se afla imobilizat pe banda a doua, dar era semnalizat corespunzător, patru șoferi care veneau din spate, din neatenție și din cauza vitezei, spun polițiștii, s-au lovit între ei. Din fericire, carambolul s-a soldat doar cu avarierea celor patru mașini, fără să fie rănită vreo persoană, a declarat pentru "Cuget Liber", inspectorul Ion Ilinca, de la Poliția Autostrăzi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Femeie rănită în piața Cireșica
Pagina a fost generata in 0.5212 secunde