La revedere, nea Dorele!

Șase candidați pentru funcția de director la frontiera constănțeană

2367

Articole de la același autor

Șase persoane s-au înscris la concursul care se va organiza la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF) Române, pentru ocuparea postului de director al Direcției Poliției de Frontieră (DPF) Constanța.
Primul pe listă este actualul șef al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Constanța, comisar șef Adi Octavian Tobă. Un alt candidat este actualul șef al IJPF Tulcea, comisarul șef Cristian Rogojeanu, care s-a mai aflat la conducerea DPF Constanța și în urmă cu trei ani.
Tot pentru obținerea acestei funcții și-a mai depus dosarul și șeful IJPF Ialomița, comisarul șef Mihai Popa.
Alți doi candidați provin de la Școala de Formare Inițială și Continuă a Personalului Poliției de Frontieră Constanța. Este vorba despre actualul director al instituției, subcomisarul Dumitru Radu, și adjunctul acestuia, comisarul Ervin Ciorabai. Cel de-al șaselea candidat provine de la IGPF.
Funcția de director al DPF Constanța a rămas vacantă, după ce comisarul șef Tudorel Ene a câștigat concursul pentru postul de director al Direcției Organizare și Cabinet din cadrul IGPF.
Comisarul șef Tudorel Ene, "nea Dorel", așa cum îi zic apropiații, a venit, de la București, la conducerea DPF Constanța, în anul 2005.
Până la organizarea concursului, care îl va desemna pe cel care va prelua frâiele frontierei din Constanța, interimatul instituției va fi asigurat de cumătrul lui Tudorel Ene, comisarul șef Marin Buzescu, adjunct al DPF Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9606 secunde