Sarcină surprinzătoare la ISU Dobrogea: pompierii trebuie să aibă muștiuc pentru etilotest?!

207
Sarcină surprinzătoare la ISU Dobrogea: pompierii trebuie să aibă muștiuc pentru etilotest?! - isumustiucetilotest-1578512734.jpg

Articole de la același autor

Un aspect surprinzător a fost semnalat de Asociația Civică "Acvila" cu privire la Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea". Potrivit reprezentanților asociației, inspectoratul din Constanța își dotează angajații cu… muștiuc pentru etilotest! Lucian Matei, reprezentantul asociației, a făcut public faptul că, în loc să fie dotați cu costume de protecție sau alte echipamente moderne, pompierii trebuie să aibă asupra lor, în permanență, un muștiuc pentru etilotest. "Verificarea deținerii muștiucului va fi făcută cu strictețe, la fiecare intrare în tură, de către comandanții de subunități care se vor deplasa personal de acasă, chiar și în zilele de sâmbătă și duminică. Scopul acestui demers ar fi scutirea personalului de control de povara transportului muștiucurilor de la Constanța la sediul subunităților, deoarece s-a constatat că acești controlori interni, neoperativi, cam dau pe brânci din cauza nenumăratelor sarcini de serviciu", a arătat Lucian Matei. 


Am solicitat reprezentanților ISU Dobrogea un punct de vedere cu privire la cele semnalate, dar acesta nu ne-a parvenit până la încheierea ediției. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6103 secunde