Sărbători în siguranță, la Constanța. Ce spune Poliția despre această perioadă

383
Sărbători în siguranță, la Constanța. Ce spune Poliția despre această perioadă - onouametodadeinselatorieinpragul-1574683092.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu I.J.J. Constanța, organizează o campanie de prevenire a infracțiunilor comise contra patrimoniului, denumită Sărbători în siguranță. Aceasta se va desfășura în perioada 18 noiembrie - 31 decembrie a.c..


Scopul activităților este prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului (tâlhărie, furt din locuințe, furt din autovehicule), dar și educarea și conștientizarea cetățenilor cu privire la acest fenomen, cu implicațiile morale, sociale și juridice. 


Obietivul polițiștilor constănțeni este de a informa publicul larg, în vederea conștientizării riscurilor asociate neglijenței, pe care oamenii le pot manifesta în această perioadă a anului. 


Activitățile desfășurate fac parte din Programul național și local de prevenire a infracțiunilor comise contra patrimoniului și campania "Sărbători în siguranță".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5672 secunde