Mai multe ştiri online:

Săptămâna internațională a studenților, la Academia Forțelor Terestre

Ştire online publicată Luni, 15 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” a organizat, în perioada 8-13 aprilie, a III-a ediție a Săptămânii internaționale a studenților, în cadrul căreia au participat 29 de studenți, cadre didactice și însoțitori de la universități civile și academii militare din Belgia, Bulgaria, Republica Cehă, Georgia, Moldova, Polonia, Portugalia, Slovacia și SUA.

Participanții au fost implicați în activități didactice, culturale și sportive și, de asemenea, au vizitat obiective turistice din împrejurimile Sibiului.

Rolul răniților la exercițiul multinațional Vigorous Warrior 19

Peste 200 de militari ai Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu” au participat la exercițiul multinațional VW19. Aceștia au avut un rol important, „suportând” zilnic răni și traumatisme din cele mai diverse: electrocutări, arsuri, chiar și amputări.

Aceste „incidente” simulate au dat posibilitatea personalului medical, participant la exercițiu, să-și demonstreze profesionalismul și să-și perfecționeze modul de intervenție în condițiile câmpului de luptă.

Sublocotenent Diana STĂNEIU

Colaborare între forțele de coaliție și forțele de securitate afgane

De curând, infanteriștii români și partenerii americani din cadrul Combine Task Forces „Dragon Saints” au organizat Kandahar Security Shura, o întâlnire în care s-au discutat aspecte ce vizează securitatea provinciei Kandahar și a Aeroportului Internațional Kandahar (Afganistan).

La întâlnirea de lucru au participat liderii cheie ai districtelor din aria de responsabilitate și reprezentanții comandamentului Poliției Provinciale Kandahar. Activitatea a fost condusă de către comandantul Batalionului 300 Protecția Forței „Sfântul Andrei”, locotenent-colonel Ilie Melinte, și s-a bucurat de prezența reprezentanților români și americani, din Combine Task Forces „Dragon Saints”. 


Locotenent Mirela CĂPÎLNEANDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6904 secunde