Șantaj pentru obținerea banilor pentru leasingul unei mașini de lux. DNA a intrat pe fir!

320
Șantaj pentru obținerea banilor pentru leasingul unei mașini de lux. DNA a intrat pe fir! - xsantajdna-1636114776.jpg

Articole de la același autor

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Constanța au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui inculpat, administrator al unei societăți comerciale, pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt: „În perioada iulie – august 2021, inculpatul ar fi exercitat acte de constrângere asupra unei persoane, constând în amenințări cu acte de violență, pentru a o determina să-i remită suma de 111.740 lei, la care se adăuga TVA în valoare de 19%. Banii respectivi reprezentau o presupusă parte din contravaloarea unui autoturism de lux pe care partea vătămată îl dobândise (preluare contract de leasing auto) de la inculpat în cursul anului 2020. Persoana vătămată a precizat că se constituie parte civilă”.

În cauză, a fost dispusă măsura asigurătorie a sechestrului asupra mai multor bunuri imobile ce aparțin inculpatului. Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Constanța cu propunere de a se menține măsura asigurătorie dispusă în cauză.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5765 secunde