Sânge pe străzile Constanței!

566

Articole de la același autor

Neatenția a băgat în pământ un tânăr de doar 29 de ani. Miercuri seară, în jurul orei 23.34, un șofer de autobuz de 34 de ani, Nelu Nichifor, care se îndrepta dinspre strada Vârful cu Dor către Podul IPMC nu a acordat prioritate atunci când a efectuat virajul spre stânga, la intersecția cu strada Cumpenei. Rezultatul a fost unul tragic. Autoturismul condus de Marian Panciu, de 29 de ani, din Constanța, care se deplasa dinspre Pod IPMC către strada Vârful cu Dor, a fost spulberat.
Conducătorul auto de 29 de ani a decedat. În urma cercetărilor s-a constatat că acesta ara sub influența băuturilor alcoolice (0,9 mg/l alcool pur în aer expirat). De cealaltă parte, responsabilul pentru acest tragic accident, șoferul autobuzului, este cercetat penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.
***
Tot miercuri seară, în jurul orei 21.53, un alt accident cauzat de neacordarea de prioritate a avut loc la intersecția străzilor Unirii și Zorelelor. Florin Stanemir de 27 de ani, din Ovidiu, aflat la volanul unui autoturism marca Hyundai, pe strada Unirii spre stațiunea Mamaia, la intersecția cu strada Zorelelor nu a acordat prioritate autoturismului Dacia condus de Victoria Luminița Munteanu, de 35 de ani, din București, care circula regulamentar. În urma impactului deosebit de puternic, autoturismul Dacia s-a răsturnat, iar șoferița Daciei și alți trei pasageri, dintre care doi copii, au fost răniți. De asemenea, și un pasager din Hyundai a avut nevoie de îngrijiri medicale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7297 secunde