Sancțiuni drastice și mașini confiscate de la comercianții iliciți din Constanța

243

Articole de la același autor

Sfârșitul de săptămână i-a prins pe polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală în acțiune, în municipiul Constanța în zonele adiacente piețelor agroalimentare constănțene și în zona de plajă din stațiunea Mamaia, Modern și 3 Papuci, pentru combaterea comerțului ilicit realizat pe domeniul public al statului.


Cu acest prilej, au fost aplicate 37 de amenzi contravenționale pentru desfășurarea activităților de comerț ambulant, în valoare totală de 20.550 lei. De asemenea, au fost confiscați 133 de lei, proveniți din derularea activităților comerciale neautorizate, dar și a mărfurilor supuse vânzării ilicite, precum mai multe kilograme de fructe și legume comercializate în condiții igienico-sanitare improprii, 560 bucăți de porumb fiert, cinci kilograme de zmeură etc. De asemenea, a fost confiscat un autovehicul care era folosit în scopul realizării actelor de comerț ilicit. Alte două mașini au fost confiscate săptămâna trecută, din Piața Tomis III, utilizate drept depozit de către vânzătorii ambulanți.


"Acțiuni similare vor continua până la restabilirea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit, atât în perimetrul piețelor constănțene, cât și pe plajă sau orice alt loc neautorizat, care face parte din domeniul public al statului", precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8806 secunde