Sancționați pentru că aruncau mucurile de țigară pe jos

499
Sancționați pentru că aruncau mucurile de țigară pe jos - sanctionati1-1573085029.jpg

Articole de la același autor

Trotuarele din Constanța, parcurile și chiar locurile de joacă sunt transformate, din ce în ce mai des, în locuri pline de coji de semințe, mucuri de țigară și spații pentru graffitti. 


În cursul zilei de luni, lucrătorii au sancționat o persoană cu amendă de 400 de lei pentru că a spălat autoturismul pe domeniul public, pe strada Enăchiță Văcărescu. Au mai fost aplicate alte patru sancțiuni pentru aruncarea de coji de semințe și mucuri de țigară în parcurile Viitorului și Poarta 6. 


De asemenea, în parcul Poarta 6, un minor a fost sancționat pentru efectuarea de desene tip graffitti pe construcțiile urbane, s-au dispus măsurile de confiscare a bunurilor folosite la efectuarea acestora și de curățare a desenului în 48 de ore. Efectuarea de desene tip graffitti pe clădirile, mobilierul urban aflate în spațiul public este sancționată cu amendă cuprinsă între 100 și 500 lei. 
Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală Poliția Locală, încurajează constănțenii să reclame astfel de fenomene antisociale la nr. de telefon 0241/484.205 - Dispecerat sau 0799/606142 (WhatsApp).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4237 secunde