Sâmbătă - ziua accidentelor petrecute din cauza pietonilor

231
Sâmbătă - ziua accidentelor petrecute din cauza pietonilor - trecerepietonimdfx-1350246388.jpg
Trei accidente rutiere au avut loc, sâmbătă, în județul Constanța, din cauza pietonilor care au încercat să traverseze strada prin loc nepermis și fără să se asigure.


La ora 9, Ion Șerban, de 35 de ani, din Valu lui Traian, care conducea un autoturism marca Daewoo, dinspre Valu lui Traian, spre Constanța, a surprins și accidentat pe Aișe C., de 12 ani, din localitate, care a încercat să traverseze strada prin loc nepermis și fără să asigure. 

În jurul orei 12, Adrian Marius Șerbănescu, de 43 de ani, din Constanța, care conducea un auto-turism pe strada Mhai Viteazu, în dreptul unui imobil surprinde și accidentează pe Emre O., de 7 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure din dreapta conducătorului auto. 

La doar o oră și jumătate distanță, polițiștii de la Rutieră erau anunțați că un alt accident cu pieton a avut loc în Valu lui Traian. Cosmin Sandu, de 28 de ani, din Medgidia, care conducea un autoturism pe DN 3, dinspre Constanța spre Murfatlar, în localitatea Valu lui Traian, surprinde și accidentează pe Ioana Stănculeț, de 71 de ani, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din dreapta conducătorului auto. 

Polițiștii spun că toate cele trei victime au fost transportate la spital, dar se află în afara oricărui pericol. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.428 secunde