Salvamarii, apel important către turiști!

188
Salvamarii, apel important către turiști! - preaputinisalvamarihotelierinemu-1532157574.jpg

Articole de la același autor

Bilanț pozitiv al salvamarilor de pe raza muncipiului Constanța pentru prima jumătate a sezonului estival. Chiar dacă în multe zile marea a fost agitată, turiștii au înțeles cât de importante sunt sfaturile salvamarilor, așa că, până acum, nu s-a înregistrat niciun caz de înec. 


Salvamarii fac în continuare apel la cei care vin la plajă să fie foarte atenți atunci cand la foișoare sunt arborate steagurile galben și roșu, care înseamnă restricții, pentru a se evita astfel evenimentele neplăcute.


Nicolae Zderea, salvamar:


"Bilanțul nostru, al salvamarilor, până la această dată este unul foarte bun, nu avem niciun înec și sperăm să nu avem nici până la sfârșitul verii niciun înec. Suntem pe plajă de dimineața, de la opt și jumatate și până seara târziu. Pe uscat suntem în patrulare cu tubul, pe mare cu caiace, cu bărci și cu ski-jeturi. Pentru evitarea evenimentelor neplăcute, le recomandăm turiștilor să se uite la foișoare să vadă ce steag este arborat: steagul galben semnifică faptul că au voie în apă doar persoanele experimentate, iar steagul roșu interzice intratul în apă".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7025 secunde