€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Salvamarii, apel important către turiști!

Ştire online publicată Sâmbătă, 21 Iulie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Bilanț pozitiv al salvamarilor de pe raza muncipiului Constanța pentru prima jumătate a sezonului estival. Chiar dacă în multe zile marea a fost agitată, turiștii au înțeles cât de importante sunt sfaturile salvamarilor, așa că, până acum, nu s-a înregistrat niciun caz de înec. 


Salvamarii fac în continuare apel la cei care vin la plajă să fie foarte atenți atunci cand la foișoare sunt arborate steagurile galben și roșu, care înseamnă restricții, pentru a se evita astfel evenimentele neplăcute.


Nicolae Zderea, salvamar:


”Bilanțul nostru, al salvamarilor, până la această dată este unul foarte bun, nu avem niciun înec și sperăm să nu avem nici până la sfârșitul verii niciun înec. Suntem pe plajă de dimineața, de la opt și jumatate și până seara târziu. Pe uscat suntem în patrulare cu tubul, pe mare cu caiace, cu bărci și cu ski-jeturi. Pentru evitarea evenimentelor neplăcute, le recomandăm turiștilor să se uite la foișoare să vadă ce steag este arborat: steagul galben semnifică faptul că au voie în apă doar persoanele experimentate, iar steagul roșu interzice intratul în apă”.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8518 secunde