Șalupe scoase la vânzare, pentru a treia oară, de Garda de Coastă

273
Șalupe scoase la vânzare, pentru a treia oară, de Garda de Coastă - salupegarda-1596134055.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră constănțeni continuă procesul demarat în urmă cu câteva luni, de a face "curățenie" prin dotări și a scoate la licitație vehiculele pe care nu le mai folosesc. Drept pentru care, reprezentanții Gărzii de Coastă au anunțat organizarea unei noi licitații deschise cu strigare pentru vânzarea a patru ambarcațiuni MAI 4031, MAI 4033, MAI 4035 și MAI 4036. De menționat că este a treia oară când este organizată o licitație pentru înstrăinarea respectivelor șalupe.

Ambarcațiunile sunt pe pernă de aer, au fost fabricate în 2005 și au o durată de exploatare de 15 ani. Prețul de pornire a licitației variază între 17.925 lei și 18.043 lei.

Licitația este programată să se desfășoare pe 4 august, ora 10.00, la sediul Gărzii de Coastă. Cei interesați să achiziționeze ambarcațiunile au putut trimite documentele până pe 28 iulie.

Reamintim că structurile constănțene ale Poliției de Frontieră se modernizează, după ce guvernanții au aprobat, în urmă cu două luni, achiziția de autospeciale de supraveghere cu termoviziune și cinci șalupe de intervenție. Șalupele, pentru care se vor cheltui peste 41,5 milioane de lei, cu TVA, urmează să ajungă la Constanța, Mangalia și Sulina, județul Tulcea. De asemenea, la nivelul structurii naționale vor fi achiziționate 59 de autospeciale Land Rover de supraveghere cu termoviziune, în valoare de peste 51 milioane de lei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2223 secunde