SALARIILE DIN POLIȚIE ȘI ARMATĂ, MODIFICATE DIN AUGUST. "70% din personal va beneficia de o măsură reparatorie"

55031
2
SALARIILE DIN POLIȚIE ȘI ARMATĂ, MODIFICATE DIN AUGUST.
Precizări privind Ordonanța de urgență a Guvernului pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum și unele măsuri fiscal-bugetare:


"Prin aplicarea Ordonanței de urgență sus-menționate a Guvernului, aproximativ 70% din personalul instituțiilor din sistemul național de apărare, ordine publică și securitate națională va beneficia de o măsură reparatorie.

Astfel, în Ministerul Apărării Naționale, potențialii beneficiari, în număr de aproximativ 33.000, vor primi începând cu luna august 2016, 50% din cuantumul sumei compensatorii corespunzătoare soldei de merit, aflată în plată la nivelul anului 2009, respectiv diferența de 50% începând cu luna august 2017.

Cuantumul soldei de merit se determină prin aplicarea unei cote de 20% asupra soldei de funcție, aflată în plată la 31 decembrie 2009. În prima etapă, se va acorda 50% din acest cuantum.

După identificarea sumelor necesare, se vor întreprinde demersurile necesare pentru eliminarea și a altor deficiențe, atât în interiorul fiecărei instituții cât și în cadrul familiei ocupaționale."


sursa: armataromaniei.ro


Comentează știrea

costica
8 iunie 2016
opinie

Căutam colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă, maximum 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Cerințe: – calculator – conexiune internet – răbdare – cunoștințe minime PC – seriozitate – perseverență Nu este necesară experiența.Oferim instruire gratuită sub forma unor lecții prin e-mail. Veți trece mai întâi prin instruire apoi, dacă doriți, veți incepe să lucrați. Program part-time. Important ! Lăsați mesajul cu textul "INFO " doar pe e-mail ! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Pentru mai multe detalii, contactați imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: pacurarucostica1963@gmail com

Nu contează
14 septembrie 2016
Marire ZERO

Marirea este aproape Zero. Probabil s a modificat modul de calcul.

Pagina a fost generata in 0.4314 secunde