Sală de jocuri jefuită: un suspect este dat în urmărire, un altul a ajuns după gratii

312
Sală de jocuri jefuită: un suspect este dat în urmărire, un altul a ajuns după gratii - jafsaladejocuri-1617212826.jpg

Articole de la același autor

Un adolescent de 17 ani a fost arestat preventiv, iar complicele lui, în vârstă de 22 de ani, este dat în urmărire, după ce au fost acuzați că au jefuit o sală de jocuri din municipiul Constanța.

Potrivit oamenilor legii, în noaptea de 5 spre 6 martie, cei doi au pătruns în incinta sălii de jocuri și au sustras 24.000 de lei. „În jurul orei 00.30 și ulterior în jurul orei 1.05, inculpatul I.A. și inculpatul M.T. au pătruns în incinta unei săli de jocuri prin forțarea ușii de acces și dezactivarea sistemului de alarmă, prin folosirea codului de acces, după care s-au dus în locul în care se afla cheia cutiei de valori, pe care au folosit-o, pentru a deschide respectiva cutie, din care au sustras suma de aproximativ 24.000 de lei”, au afirmat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Marți, 30 martie, polițiștii au descins în trei percheziții domiciliare, în urma cărora l-au reținut pe suspectul de 17 ani. Complicele lui a fost însă de negăsit. Adolescentul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, prin decizia magistraților Judecătoriei Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6928 secunde