S-au rupt norii! Constanța, pe lista județelor afectate de ploile torențiale

Joi, 20 Iunie 2019
973
Pompierii au intervenit, în ultimele 24 de ore, în 21 de localități din 15 județe, pentru înlăturarea urmărilor generate de fenomenele meteorologice periculoase.

Potrivit IGSU, s-a acționat pentru evacuarea apei din cinci case, 37 beciuri și peste 80 de anexe și alte spații afectate de inundații. Totodată, din cauza vântului puternic, patru acoperișuri au fost desprinse de pe clădiri, iar șase copaci au fost doborâți pe carosabil, fiind avariate 18 autoturisme.

"În urma ploilor de ieri și din această noapte, pompierii au acționat pentru salvarea persoanelor surprinse de apă și pentru înlăturarea urmărilor generate de fenomenele meteorologice periculoase. Astfel, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate intervenții în 21 de localități din județele Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Caraș-Severin, Constanța, Gorj, Harghita, Iași, Mureș, Neamț, Sălaj, Satu Mare, Tulcea și Vâlcea", informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

În continuare, toată țara se află sub prognoză de instabilitate atmosferică accentuată, averse, vijelii și căderi de grindină. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.361 secunde